Restaurace Lidická galerie se otevírá hostům

V sobotu 1. února 2025 se po delší přestávce její dveře opět otevřou všem hladovým, mlsným i zvědavým návštěvníkům.

A rozhodně bude mít co nabídnout. Nově upravené prostory restaurace, profi zázemí kuchyně a hlavně – skvělé jídlo, za kterým se sem budete s velkou chutí znovu vracet.

Šéfkuchař Ondřej Janeček, který se rozhodl vdechnout naší restauraci nový život, není v gastro oblasti žádným nováčkem. Zkušenosti nabýval u Martina Kortuse, absolventa Francouzského kulinářského institutu v New Yorku a pozdějšího šéfkuchaře pražského Laboratoria. Stal se šéfkuchařovou pravou rukou a pomáhal vést i profesionální kurzy vaření. Ondřejovou vášní je především asijská kuchyně, za kterou dokonce vyrazil na pracovní pobyt přímo do jihovýchodní Asie. Své schopnosti zúročil coby osobní kuchař pro privátní klientelu, jako majitel restaurace na Praze 6, v Národní bance vín i na farmářských Trzích na Kulaťáku.

Hosté nově otevřené Restaurace Lidická galerie se mohou těšit na špičkovou nabídku jídel z kvalitních čerstvých surovin i poctivé domácí pečivo – Lidický chléb, rohlíky, dalamánky a loupáky. Úplnou novinkou v nabídce budou skvělé snídaně – restaurace se tak může stát ideálním místem pro Váš ranní rozjezd či brzkou pracovní schůzku. Chybět zde samozřejmě nebude kvalitní čerstvá káva, milovníci piva budou moci ochutnat čepovaný Lidický ležák.

 Spolu s šéfkuchařem Ondřejem Janečkem Vás srdečně zveme na slavnostní otevření Restaurace Lidická galerie, které se uskuteční tuto sobotu 1. února 2025 v 11:00. V rámci prvního ročníku „Lidického gulášobraní“ zde pro Vás bude připraveno několik druhů guláše z kotlíku, zabijačkové produkty, kváskový chléb i něco sladkého na závěr. 

Těšíme se na Vás a na naše společné přátelské setkání u skvělého jídla!